10 March, 2010

10hb Mac 2010: Mengiringi Lawatan AJK PSS SMKPS Ke SMK Long Ghafar, Kursus Pengautomasian Di BTPN dan Majlis Maulidur Rasul di SK Kuchelong.

En. Kamsani(PTP2) dan Che Saliza(FT 17) bergerak ke BTPN bagi menghadiri kursus pengautomasian PSS PKG, manakala saya ke SMK Long Ghafar bagi mengiringi AJK PSS SMKPS membuat lawatan dan tinjauan PSS Sekolah tersebut dalam bahagian rekod. Kami turut diiringi oleh En.Kasman PTP2 PKG Ketereh. Kami telah disambut begitu mesra oleh Tuan Pengetua SMKLG dan guru PSS mereka. Apa yang menariknya di sekolah tersebut ialah tahap kebersihan. S.ekolah tersebut sangat bersih. Kami sempat di bawa meninjau sebahagian kawasan sekolah seperti kelas pendidikan khas dan surau sekolah. Sungguh berinformasi. Terima kasih En.Kasman,Pengetua SMKLG dan Guru GPM mereka.

Selesai di SMKLG saya bergegas ke SK Kuchelong bagi memenuhi jemputan mereka dalam majlis Maulidur Rasul. Pelajar telah berhimpun diperkarangan PKG untuk berarak dan berselawat. Suasana sungguh meriah. Tahniah dan terima kasih kepada Pengerusi PKG atas kejayaan majlis dan kesudian menjempu kami.
Mendengar taklimat dari Tn.Pengetua SMKLG
Cenderahati AJK PSS SMKPS buat Tn. Pengetua SMKLG
Suasana PSS SMKLG
Cenderahati dari Tn. Pengetua buat GPM SMKPS

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online